Pozabite na "zmuckana" oblačila s Camry odstranjevalcem vlaken!

»Zmuckana« oblačila…  plašč komaj drugič oblečeš, na njem pa že opaziš nadležna vlakna. Takoj se zaveš, da bo kmalu izgledal tako, kot da ga vsak dan »guliš« že vsaj 7 let. Nekaj časa nazaj sem (z upanjem na rešitev svojih oblačil) poskusila "DIY" trik z britvico, ki sicer odstrani vlakna, vendar je postopek dolgotrajen in potraten. Ker se rezila britvic hitro skrhajo, jih za odstranitev »muck« s celotnega oblačila porabiš kar cel paketek.  

Dolgo sem bila prepričana, da so takšna oblačila brezupen primer in jih pospravila v najbolj zakoten del omare z izgovorom, da bodo za doma še dobra. V realnosti so v tistem kotu omare ostala toliko časa, da so jih med tem verjetno že povozili novi modni trendi.

Ob preverjanju naše ponudbe sem opazila Camry odstranjevalec vlaken iz oblačil – čeprav nisem verjela, da dejansko obstaja učinkovita in hkrati poceni rešitev za mojo težavo, me je premagala radovednost.

V izogib razočaranju, v to preprosto napravico nisem polagala prevelikih upov, zato sem bila ob ugotovitvi, da v resnici deluje še posebej navdušena. Camry odstranjevalec vlaken varno in učinkovito odstrani »mucke« iz tkanine, in tako osveži izgled oblačil. Stavim, da boste po ogledu spodnjih fotografij razumeli navdušenje nad novo pridobitvijo moje garderobe.

Uporaba Camry odstranjevalca vlaken iz oblačil je priročna in preprosta. Deluje na baterijo (2x LR14) ali s priklopom na električno omrežje. Njegovo učinkovitost zagotavljajo nožki, ki s hitrim vrtenjem varno odstranjujejo vlakna, ki pokukajo skozi majhne odprtine kovinskega pokrova. Poleg oblačil ga lahko uporabite tudi na oblazinjenem pohištvu in celo preprogah.

- Kaja | Kiui.si

Želite tudi vi osvežiti svoja oblačila? Svoj odstranjevalec vlaken lahko naročite tukaj: Klik!