Električni skiro Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG

Z električnim skirojem Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG izkusite odlično vožnjo in stil Mercedes AMG Formule 1. 

Kaj lahko pričakujete?

Podjetje Xiaomi je znano po vrhunski zasnovi električnih skirojev. Pri oblikovanju svojih izdelkov si prizadeva zagotoviti vrhunske uporabniške izkušnje. Po načelu brezkompromisnosti ciljajo na popolno kombinacijo uporabnosti in estetike. Želijo, da njihovi izdelki prispevajo k izboljšanju kvalitete življenja uporabnika. Tokrat so združili moči z ekipo Mercedes AMG Petronas F1, ki je poskrbela, da izgled skiroja spominja na športni avtomobil. Aerodinamičnost s preprostimi linijami in občutkom gladkosti v vaše življenje prinaša estetiko dirkalnega avtomobila. Navdihnila jih je legenda o Srebrni puščici (Silver Arrow), kar dokazuje klasična srebrna barva po vzoru ikoničnih dirkalnih avtomobilov Mercedes. Skiro krasi gravura logotipa ekipe Mercedes AMG Petronas Formula 1, ki simbolizira zasledovanje popolnosti. Pričakujte zanesljivost, slog in udobje.

Udobna in enostavna vsakodnevna vožnja

Motor Xiaomi Mi Pro 2 serije doseže do 600 W moči, kar pripomore k zmogljivosti skiroja za vzpon v do 20% klanec. Skiro doseže hitrost do 25 km/h. Z enim polnjenjem litijonske baterije boste lahko prevozili razdaljo do 45 km. Skiro ima vgrajen LCD zaslon, ki uporabniku omogoča nadzor nad širokim spektrom parametrov za udobno in enostavno vožnjo. Prikazuje hitrost v realnem času, izbirate lahko način vožnje, uredite povezavo z Bluetooth, itd. K udobni vožnji prispevajo napihljive pnevmatike premera 8,5”, ki blažijo cestne neravnine. Električni skiro je narejen iz lahkega in trpežnega aluminija. Idealen je za vsakodnevno vožnjo, možnost zložljivosti (zložite ga v 3 sekundah) prispeva k višji stopnji mobilnosti v mestih. 

Varnost na prvem mestu

Poleg izjemne vozne zmogljivosti je odlično poskrbljeno tudi za varnost uporabnika. Električni skiro je opremljen z dvojnim zavornim sistemom. Spredaj za zaviranje uporablja E-ABS zavoro, na zadnjem delu pa je nameščena mehanska zavora. Vožnja v mraku ne predstavlja nobenih težav, saj je z 2-vatnim žarometom omogočena dobra vidljivost (do 10 metrov). Za opaznost v prometu so spredaj, zadaj in ob strani nameščeni odsevniki.  

Oglejte si kratko predstavitev:

Električni skiro Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG je na voljo tudi v naši spletni trgovini: KLIK!