PocketBook E-bralnik - Knjižnica na dosegu roke

Čas dopustov je odlična priložnost za brezskrbno preživljanje prostega časa v družbi dobrih knjig. E-bralnik je odlična rešitev za vsakega knjižnega molja, ki se zaradi obilice knjig vsako leto sooča s prostorsko stisko v kovčku.

V preteklih dveh desetletjih smo bili priča selitvi klasičnih tiskanih medijev (časopisi, revije, …) na splet. Tako v vse večji meri pisne vsebine prebiramo na raznovrstnih zaslonih.  Digitalizacija na vseh področjih življenja je vplivala tudi na spremembo naših bralnih navad, kar je privedlo do razvoja e-bralnikov, tehnologije oblikovane posebej za prebiranje knjig. Ti imajo poseben tip zaslona, zato je prebiranje vsebin veliko lažje kot na tradicionalnih računalniških zaslonih. Berete lahko celo na močni sončni svetlobi, tako kot klasično knjigo. Poleg priročnosti in enostavnosti uporabe, nas pri e-bralnikih navdušuje dejstvo, da lahko kadarkoli izbiramo med stotinami knjig. 

Predstavljamo: E-bralnik PocketBook

PocketBook e-bralnik je bil razvit s strani bralcev za bralce, zato bo čudovit sopotnik vsem navdušencem nad knjigami. PocketBook e-bralnik je prilagojen slovenskim uporabnikom, saj ima slovenski meni, prav tako je kompatibilen s slovensko spletno knjižnico in knjigarno BIBLOS (člani nekaterih knjižnic imajo na voljo brezplačno izposojo - seznam knjižnic preverite na spletni strani BIBLOS). Med branjem boste lahko označevali besedilo in pisali opombe, ki jih lahko enostavno izvozite in uvozite v ločeno datoteko ter jih pošljete po e-pošti. Številne funkcije in uporabniku prijazen vmesnik ponuja širok nabor osebnih nastavitev. Prilagajate lahko velikost pisave, obseg, barve besedila in ozadja, nastavitve robov strani in številne druge funkcije. Aplikacija PocketBook Reader ima funkcijo pretvarjanja besedila v govor, prav tako podpira zvočne knjige v zapisih MP3 in M4B. Zaradi slovarjev, ki so vdelani v aplikacijo PocketBook Reader,  je omogočeno tudi branje e-knjig v tujih jezikih. 

Občutek prebiranja klasične knjige z E Ink tehnologijo

PocketBook e-bralniki so opremljeni s tehnologijo E Ink, ki imitira izgled, obliko in uporabnost papirja. E Ink vključuje široko oblikovalsko svobodo, ponaša se z vrhunsko berljivostjo in nizko porabo energije. E-bralniki z E Ink tehnologijo imajo podoben kontrast kot klasična knjiga. Zaradi odsevnega zaslona so izdelki E Ink, tako kot navadno črnilo na papirju, lahko berljivi tudi na neposredni sončni svetlobi. Tehnologija E Ink daje e-bralniku tudi izjemno življenjsko dobo baterije, saj se napajanje uporablja samo za posodobitve aplikacije, ne pa tudi za njeno vzdrževanje.

Naročite PocketBook e-bralnik tukaj: Klik!